Tamu

Boutique Software Programming Guest Book:

Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR. Teman yang paling akrab adalah AMAL. Pengawal peribadi yang paling waspada DIAM. Bahasa yang paling manis SENYUM. Dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK.

Software BMT Free Download…!

250 Responses to Tamu

  1. Rahmadi says:

    Terima Kasih…

  2. Rahmadi says:

    Terima Kasih…

    • mahdi says:

      Bos

      trims atas pelayanannya
      ke depan tenaganya ttp km btuhkan

      Mahdi(BMT Muhtadin)

      BSP: sama sama, salam sukses…

  3. dyan says:

    mas,,, contoh skripsi komputer sistem informasi yang bab IV kok ga bs di download..
    tlg y mas
    mksh :)

  4. dyan says:

    mas,,, contoh skripsi komputer sistem informasi yang bab IV kok ga bs di download..
    tlg y mas
    mksh :)

  5. boutiquesoftware says:

    silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc
    semoga berhasil…

  6. boutiquesoftware says:

    silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc
    semoga berhasil…

  7. azki says:

    gimana kalo minta konsultasi program untuk pkl pa….

    BSP : OK…, silahkan hubungi saya…, saya senang dapat membantu anda dan saya harap anda dapat membantu saya…

  8. azki says:

    gimana kalo minta konsultasi program untuk pkl pa….

    BSP : OK…, silahkan hubungi saya…, saya senang dapat membantu anda dan saya harap anda dapat membantu saya…

  9. rico says:

    Mas contoh skripsi sangat membantu khususnya skripsi komputer,,makasih,,,tapi yang bab iv kok ga bisa dibuka ya,?

    BSP:silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc

  10. rico says:

    Mas contoh skripsi sangat membantu khususnya skripsi komputer,,makasih,,,tapi yang bab iv kok ga bisa dibuka ya,?

    BSP:silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc

  11. samhuri says:

    Mas tolong dong software simpan pinjamnya gratis ya kita blm punya modal yang besar, modalnya kecil.thanks lewat email aja mas.
    BSPTrims… atas partisipasi anda di blog kami, semoga nanti kami dapat mengabulkan permintaan anda…

  12. samhuri says:

    Mas tolong dong software simpan pinjamnya gratis ya kita blm punya modal yang besar, modalnya kecil.thanks lewat email aja mas.
    BSPTrims… atas partisipasi anda di blog kami, semoga nanti kami dapat mengabulkan permintaan anda…

  13. rico says:

    Mas udah ku download tapi ga bisa di baca,,yang bab IV ada file dalam bentuk pdf ga mas??
    BPS: Silahkan tulus di addrees bar alamat ini : http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc, kalau masih enggak mau, mungkin downloadnya belum komplet jadi silahkan di ulang kembali…

  14. rico says:

    Mas udah ku download tapi ga bisa di baca,,yang bab IV ada file dalam bentuk pdf ga mas??
    BPS: Silahkan tulus di addrees bar alamat ini : http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc, kalau masih enggak mau, mungkin downloadnya belum komplet jadi silahkan di ulang kembali…

  15. slm kenal pa’…
    sibuk ap nih sekarng…
    BSP: Salam kenal juga… Saya lagi mengembangkan dan menjadi technical support software untuk kopsyah seperti baitul maal tamwil atau baitul maal muhamdiyah di beberapa tempat di kalimantan selatan… terima kasih atas partisipasi anda pada blog kami ini… salam ITC…

  16. slm kenal pa’…
    sibuk ap nih sekarng…
    BSP: Salam kenal juga… Saya lagi mengembangkan dan menjadi technical support software untuk kopsyah seperti baitul maal tamwil atau baitul maal muhamdiyah di beberapa tempat di kalimantan selatan… terima kasih atas partisipasi anda pada blog kami ini… salam ITC…

  17. hairy says:

    trims mas, tau alamat BMT muawanah atau no. telp pak abbas
    BPS : 0511 7234615

  18. hairy says:

    trims mas, tau alamat BMT muawanah atau no. telp pak abbas
    BPS : 0511 7234615

  19. said says:

    Assalamualaikum
    bapak,,,
    hehehe
    kapan lagi neh

  20. said says:

    Assalamualaikum
    bapak,,,
    hehehe
    kapan lagi neh

  21. Gabung pa’… kayuhbaimbai.org


  22. Gabung pa’… kayuhbaimbai.org


  23. M. Hatta Hehanussa says:

    Ass. Wrbr.
    Salam sukses, pak apa bisa kita beli sofware untuk BMT kami, tapi harganya didiskon pak, selama ini kami make sofware akuntansi punya pinbuk. tapi tidak efektif karena kami telah memiliki beberapa produk baik tabungan maupun pembiayaan.
    makasiii. wslam.
    by. Hatta-Ambon Maluku

    BSP : Silahkan link ke http://boutiquesoftware.wordpress.com/software-free-download/ dan lihat pada bagian bawah tentang informasi harga… sukses bmt.. ok…

  24. M. Hatta Hehanussa says:

    Ass. Wrbr.
    Salam sukses, pak apa bisa kita beli sofware untuk BMT kami, tapi harganya didiskon pak, selama ini kami make sofware akuntansi punya pinbuk. tapi tidak efektif karena kami telah memiliki beberapa produk baik tabungan maupun pembiayaan.
    makasiii. wslam.
    by. Hatta-Ambon Maluku

    BSP : Silahkan link ke http://boutiquesoftware.wordpress.com/software-free-download/ dan lihat pada bagian bawah tentang informasi harga… sukses bmt.. ok…

  25. yusup, s.sos says:

    assalamualaikum wr.wb.
    ana mau nanya berapa harga software aplikasi untuk bmt? klo bisa konfirmasinya ke email ana atau hp di no 085652409078, klo terjangkau bmt yg kami kelola berminat untuk membelinya, syukron atas perhatiannya

    BSP : Silahkan link ke http://boutiquesoftware.wordpress.com/software-free-download/ dan lihat pada bagian bawah tentang informasi harga… sukses bmt.. ok…

  26. yusup, s.sos says:

    assalamualaikum wr.wb.
    ana mau nanya berapa harga software aplikasi untuk bmt? klo bisa konfirmasinya ke email ana atau hp di no 085652409078, klo terjangkau bmt yg kami kelola berminat untuk membelinya, syukron atas perhatiannya

    BSP : Silahkan link ke http://boutiquesoftware.wordpress.com/software-free-download/ dan lihat pada bagian bawah tentang informasi harga… sukses bmt.. ok…

  27. ryzeta says:

    Terima kasih Ka untuk download bahan referensi Bahasa C nya…^_^
    Jangan jara lahhhhh….hoho

  28. ryzeta says:

    Terima kasih Ka untuk download bahan referensi Bahasa C nya…^_^
    Jangan jara lahhhhh….hoho

  29. Mohammad says:

    Assalamu’alaikum.

    Saya pengurus lembaga yang bergerak di bidang pengelola zakat di bagian accounting.
    mau nanya, apakah bapak punya software akuntansi untuk unit pengelola zakat (akuntansi dana)
    kalau punya, gratis apa beli. Kalu beli berapa harganya.
    Terima kasih.

    Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

    Mohammad Luthfillah Habibi
    Email : ismiluthfi@gmail.com
    Cp : +62856 1817131

    Insya Allah Saya Dapat Buatkan…

  30. Mohammad says:

    Assalamu’alaikum.

    Saya pengurus lembaga yang bergerak di bidang pengelola zakat di bagian accounting.
    mau nanya, apakah bapak punya software akuntansi untuk unit pengelola zakat (akuntansi dana)
    kalau punya, gratis apa beli. Kalu beli berapa harganya.
    Terima kasih.

    Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

    Mohammad Luthfillah Habibi
    Email : ismiluthfi@gmail.com
    Cp : +62856 1817131

    Insya Allah Saya Dapat Buatkan…

  31. Hasan says:

    Assalamuálaikum,

    perkenalkan saya dari tasik nich…,dan mau nyoba software nya
    terima kasih ya….

  32. Hasan says:

    Assalamuálaikum,

    perkenalkan saya dari tasik nich…,dan mau nyoba software nya
    terima kasih ya….

  33. doni says:

    Assalamuálaikum,
    mas, kok baba IV_nya ga bisa dibuka???
    download berhasil…..
    mohon bantuannya ya…………
    terima kasih……..
    wassalam……
    BSP : Wa Salam, silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc
    semoga berhasil…

  34. doni says:

    Assalamuálaikum,
    mas, kok baba IV_nya ga bisa dibuka???
    download berhasil…..
    mohon bantuannya ya…………
    terima kasih……..
    wassalam……
    BSP : Wa Salam, silahkan tulis link pada address: http://www.geocities.com/awra06082006/skripsi/2/babiv.doc
    semoga berhasil…

  35. Jihan says:

    Mas….
    Mau Informasi tempat PKL dong_
    BSP : Silahkan… Jika ingin di LKMS mungkin ada… MAU…???

    • Jihan says:

      LKMS dmn ya Mas???
      saya mau tmpt PKL y berbasis Syariah,misal BMT…
      minta Informasinya ya mas…
      BSP : di Martapura ada 2 BMT yang saya kenal yaitu BMT Khairul Amin dan BMT Al Karomah dan di Banjarbaru BMT Al Muawanah…

      • Jihan says:

        Punya link di daerah jakarta ga mas..
        Saya mau blajar byk neh tentang pembuatan software akuntasi dgn mas,boleh?
        Kira2 Diawali dr mana ya mas? Krn saya dpt tgz membuat sistem akuntasi syariah…
        BSP :Maaf Mba Jihan, Kami belum punya link di Jakarta dan untuk belajar pembuatan software syariah, mungkin silahkan mba Jihan cari literaturnya saja, tapi maaf kami belum menerbitkan literatur tersebut…

  36. Jihan says:

    Mas….
    Mau Informasi tempat PKL dong_
    BSP : Silahkan… Jika ingin di LKMS mungkin ada… MAU…???

    • Jihan says:

      LKMS dmn ya Mas???
      saya mau tmpt PKL y berbasis Syariah,misal BMT…
      minta Informasinya ya mas…
      BSP : di Martapura ada 2 BMT yang saya kenal yaitu BMT Khairul Amin dan BMT Al Karomah dan di Banjarbaru BMT Al Muawanah…

      • Jihan says:

        Punya link di daerah jakarta ga mas..
        Saya mau blajar byk neh tentang pembuatan software akuntasi dgn mas,boleh?
        Kira2 Diawali dr mana ya mas? Krn saya dpt tgz membuat sistem akuntasi syariah…
        BSP :Maaf Mba Jihan, Kami belum punya link di Jakarta dan untuk belajar pembuatan software syariah, mungkin silahkan mba Jihan cari literaturnya saja, tapi maaf kami belum menerbitkan literatur tersebut…

  37. Jihan says:

    Mas…

    mohon maaf Softwarenya saya suda saya coa download tp ko banyak syntax errornya ya di kom puter saya…
    apakah software ini tidak bisa digunkn di Vista???

    BSP :Silahkan download panduan E-Book nya dan pelajari dulu mulai Panduan Instalasinya… Sukses…

    • Jihan says:

      Sudah…

      tp invalid path or File Name,setelah saya ignore ada text box EROOR

      BSP : Invalid Path berarti Lokasi Penempatan Direktori Trial nya salah, silahkan letakkan pada Drive pada path D: atau C: atau E: ( Lokasi paling luar Drive )

  38. Jihan says:

    Mas…

    mohon maaf Softwarenya saya suda saya coa download tp ko banyak syntax errornya ya di kom puter saya…
    apakah software ini tidak bisa digunkn di Vista???

    BSP :Silahkan download panduan E-Book nya dan pelajari dulu mulai Panduan Instalasinya… Sukses…

    • Jihan says:

      Sudah…

      tp invalid path or File Name,setelah saya ignore ada text box EROOR

      BSP : Invalid Path berarti Lokasi Penempatan Direktori Trial nya salah, silahkan letakkan pada Drive pada path D: atau C: atau E: ( Lokasi paling luar Drive )

  39. afri says:

    Mas kok babIV nya ga bisa di buka filenya. kenapa ya. downloadnya berhasil kok sempurna
    mas tolong kirim ke alamat E-mailku dong : afri_clik@yahoo.co.id

    salam kenal mas thank’s banyak semangat membantu untuk pembelajaran

    tetap semangat

    BSP : You’re Well Come… Silahkan di coba download kembali, mungkin ngak full…

  40. afri says:

    Mas kok babIV nya ga bisa di buka filenya. kenapa ya. downloadnya berhasil kok sempurna
    mas tolong kirim ke alamat E-mailku dong : afri_clik@yahoo.co.id

    salam kenal mas thank’s banyak semangat membantu untuk pembelajaran

    tetap semangat

    BSP : You’re Well Come… Silahkan di coba download kembali, mungkin ngak full…

  41. eman says:

    Ass wr wb,mas…ada trial untuk soft BMT yang bisa di coba ngak..???trima kasi sebelumnya..
    BSP : Download di sini … Software BMT

  42. eman says:

    Ass wr wb,mas…ada trial untuk soft BMT yang bisa di coba ngak..???trima kasi sebelumnya..
    BSP : Download di sini … Software BMT

  43. indra says:

    Aslkm wrwb, salam kenal
    BSP : Wa salam…

  44. indra says:

    Aslkm wrwb, salam kenal
    BSP : Wa salam…

  45. Neda says:

    Assalamu’alaikum
    hhmm…ahli di sofware nih ya
    ada hadis jg, menarik
    BSP : Wa Salam, semoga manfaat dan mendapatkan Ridho-NYA… Amin…

  46. Neda says:

    Assalamu’alaikum
    hhmm…ahli di sofware nih ya
    ada hadis jg, menarik
    BSP : Wa Salam, semoga manfaat dan mendapatkan Ridho-NYA… Amin…

  47. Jihan says:

    Ass..
    Alhamdulillah saya sdh berhasil menginstall software bmtnya..
    Ad beberapa neh yg ingin saya tanyakan..untuk memasukan saldo awal it gmN?
    Saya sdah cBa di form transaksi taBungan tetapi tdk bsa memasukkan saldo,lalu saya cBa kLik dibag saldo taBungan,ad alert brP ‘Maaf saldo tabungan dibawah saldo minimum’
    saya sdh cb mengikuti petUnjuknya tp tetap tdk bisa..mhn bntUannya..

    BSP :Saldo Awal Simpanan dapat di masukkan pada Menu Tabungan – Saldo Tabungan – kemudian cari no.rekening yang akan di edit saldo awalnya – klik tombol edit – isikan saldo awal – klik simpan

  48. Jihan says:

    Ass..
    Alhamdulillah saya sdh berhasil menginstall software bmtnya..
    Ad beberapa neh yg ingin saya tanyakan..untuk memasukan saldo awal it gmN?
    Saya sdah cBa di form transaksi taBungan tetapi tdk bsa memasukkan saldo,lalu saya cBa kLik dibag saldo taBungan,ad alert brP ‘Maaf saldo tabungan dibawah saldo minimum’
    saya sdh cb mengikuti petUnjuknya tp tetap tdk bisa..mhn bntUannya..

    BSP :Saldo Awal Simpanan dapat di masukkan pada Menu Tabungan – Saldo Tabungan – kemudian cari no.rekening yang akan di edit saldo awalnya – klik tombol edit – isikan saldo awal – klik simpan

  49. jihan says:

    Ada software yang lain ga mas…
    BSP:Boutique Software Programming menyediakan Software Keuangan Tiket, Software Keuangan Apotik, dll

  50. jihan says:

    Ada software yang lain ga mas…
    BSP:Boutique Software Programming menyediakan Software Keuangan Tiket, Software Keuangan Apotik, dll

  51. kamal_palugada batam says:

    Assalamualaikum wr wb

    pa apa kamal?ini kamal batam…masih trus mencoba ni sofwarenya…
    BSP:Semoga Software BMT nya bermanfaat. Amin…

  52. kamal_palugada batam says:

    Assalamualaikum wr wb

    pa apa kamal?ini kamal batam…masih trus mencoba ni sofwarenya…
    BSP:Semoga Software BMT nya bermanfaat. Amin…

  53. SUNARDI says:

    Assalamualaikum.
    saya tertarik dengan web Anda. bagus dan lengkap terkait hal software.
    perkenalkan, Saya sunardi dari solo. saya bekerja di sebuah lembaga amil zakat di solo dengan nama solopeduli. saat ini kami bermaksud membuat software untuk database donatur terintegritas dengan bagian adminkeu/keuangan.
    terkait hal di atas, apa di sini ada software yang saya maksud? haruskah kami membeli? berapa? atau boleh gratis? (maaf, karena kami sebuah laz non profit.
    saat ini dan yang akan datang, kebutuhan akan adanya software yang kami sebutkan tadi sangat diharapkan karena database donatur semakin meningkat setiap harinya. hal ini terkait dengan jadwal penjemputan dana agar ada sistem yang selalu mengontrol layanan kami pada masyarakat.
    terimakasih atas tanggapannya. atas berkenannya kami sampaikan jazakumullah khairan.
    sunardi
    BSP:Insya Allah kami dapat buatkan…

  54. SUNARDI says:

    Assalamualaikum.
    saya tertarik dengan web Anda. bagus dan lengkap terkait hal software.
    perkenalkan, Saya sunardi dari solo. saya bekerja di sebuah lembaga amil zakat di solo dengan nama solopeduli. saat ini kami bermaksud membuat software untuk database donatur terintegritas dengan bagian adminkeu/keuangan.
    terkait hal di atas, apa di sini ada software yang saya maksud? haruskah kami membeli? berapa? atau boleh gratis? (maaf, karena kami sebuah laz non profit.
    saat ini dan yang akan datang, kebutuhan akan adanya software yang kami sebutkan tadi sangat diharapkan karena database donatur semakin meningkat setiap harinya. hal ini terkait dengan jadwal penjemputan dana agar ada sistem yang selalu mengontrol layanan kami pada masyarakat.
    terimakasih atas tanggapannya. atas berkenannya kami sampaikan jazakumullah khairan.
    sunardi
    BSP:Insya Allah kami dapat buatkan…

  55. Noor Lestariah says:

    Ass. ka rahmadi..saya baru kerja di BMT Ahsanu Amala Sekumpul, disana blm ada software aplikasinya, masih manual.trus saya ktemu dgn web ini, saya ingin coba trial untuk soft BMT ini gimana cara download nya?? malah yg tampil go2.wordpress.com
    terima kasih ya…
    BSP:Download di sini mba…

  56. Noor Lestariah says:

    Ass. ka rahmadi..saya baru kerja di BMT Ahsanu Amala Sekumpul, disana blm ada software aplikasinya, masih manual.trus saya ktemu dgn web ini, saya ingin coba trial untuk soft BMT ini gimana cara download nya?? malah yg tampil go2.wordpress.com
    terima kasih ya…
    BSP:Download di sini mba…

  57. Ridho says:

    Saya pengelola Koperasi Syariah Sahabat (di bawah naungan LAZ Ulil Albab) di Medan.
    Saya pingin kopsyah kami bisa berjalan dengan sistem komputer/software yang berbasis linux, kira2 bisa dibuatin nggak ya? Biayanya berapa?

    Mas bisa jawab via email saya aja…

    BSP: Kami belum punya software berbasis linux mas, tapi software berbasis windows dari kami adalah software distribusi yang legal, sehingga ngak masalah dengan lisensi microsoft, tapi hanya perlu software operasi windows yang legal saja dan harga nya juga murah, kemudian untuk office nya dapat saja digunakan open office nya linux.

  58. Ridho says:

    Saya pengelola Koperasi Syariah Sahabat (di bawah naungan LAZ Ulil Albab) di Medan.
    Saya pingin kopsyah kami bisa berjalan dengan sistem komputer/software yang berbasis linux, kira2 bisa dibuatin nggak ya? Biayanya berapa?

    Mas bisa jawab via email saya aja…

    BSP: Kami belum punya software berbasis linux mas, tapi software berbasis windows dari kami adalah software distribusi yang legal, sehingga ngak masalah dengan lisensi microsoft, tapi hanya perlu software operasi windows yang legal saja dan harga nya juga murah, kemudian untuk office nya dapat saja digunakan open office nya linux.

  59. Rahmadi says:

    Dari: Irwan
    Kepada: ekonomi-syariah@ yahoogroups. com
    Terkirim: Rab, 14 April, 2010 23:58:37
    Judul: [ekonomi-syariah] Kenapa Bank Syariah Lebih Mahal?

    Banyak Orang ketika melihat brosur pinjaman modal usaha/pembiayaan syariah lainnya banyak yang mengeluh:
    1. “Loh Kok Ini lebih Mahal dari Bank Konvensional? ”
    2. “Kok Bunga di Bank Syariah lebih besar?”
    3. dll
    Kenapa Begitu y?
    Kok bisa pernyataan ini bisa terucap?
    ada yang bisa kasih wejangan?
    atau kenapa y pernyataan kedua bisa terucap seperti itu y?

    Dari: Dimas Kusuma
    Judul: Bls: [ekonomi-syariah] Kenapa Bank Syariah Lebih Mahal?
    Kepada: ekonomi-syariah@ yahoogroups. com
    Tanggal: Rabu, 14 April, 2010, 9:33 PM

    Assalamualikum, Wr,Wb
    Sungguh pertanyaan yang menarik dan menggelitik terkait isu cost di perbankan syariah lebih mahal. Memang kita mengakui bahwa cost di perbankan syariah lebih mahal mengingat aspek operasionalisasi dan nature yang berbeda dari konvensional bank, yaitu :
    1. Operasionalisasi perbankan syariah yang interest free based memberikan dampak pada bank syariah terlepas total dari kegamangan akan fluktuasi interest rate. Sehingga, bank syariah sebagai commercial parties yang juga mengharap keuntungan dari usahanya melakukan konpensasi dengan mematok setiap pinjaman dengan sistem fixed rate dimana dalam fixed rate cost itu sudah memasukkan unsur unanticipated future fluctuation.
    2. Perlu diingat bahwa Indonesia saat ini menerapkan dual banking system dimana tak bisa dipungkiri pula bahwa fluktuasi interest rate pada conventional banks akan memberikan pengaruh dan sekaligus dorongan pada Islamic Banks untuk menyesuaikan tingkat pengembalian imbal hasilnya. Oleh karena dalam perbankan Islam, setiap pembiayaan atau deposit yang ditawarkan tidak diizinkan (1) memberikan persentase imbal hasil di depan, bilapun ada adalah sebagai indicative rate, dan (2) tidak ada capital guarantaee pada deposito yang diinveskan, example, mudarabah investment account. Sehinggalah Islamic bank membebankan biaya modal yang tinggi pada setiap financing proposal dengan tujuan liquidity safeguard, dan commercial risk aversion.

    Pendek kata, pembebanan fees yang tinggi pada Islamic bank sesungguhnya adalah upaya untuk meminimalkan unsur-unsur gharar, riba, dan maysir pada praktik dan transaksi dalam sistem perbankan.

    Mohon maaf bila ada kesalahan dan khilaf
    wassalamualikum, wr,wb
    Dimas Kusuma

  60. Rahmadi says:

    Dari: Irwan
    Kepada: ekonomi-syariah@ yahoogroups. com
    Terkirim: Rab, 14 April, 2010 23:58:37
    Judul: [ekonomi-syariah] Kenapa Bank Syariah Lebih Mahal?

    Banyak Orang ketika melihat brosur pinjaman modal usaha/pembiayaan syariah lainnya banyak yang mengeluh:
    1. “Loh Kok Ini lebih Mahal dari Bank Konvensional? ”
    2. “Kok Bunga di Bank Syariah lebih besar?”
    3. dll
    Kenapa Begitu y?
    Kok bisa pernyataan ini bisa terucap?
    ada yang bisa kasih wejangan?
    atau kenapa y pernyataan kedua bisa terucap seperti itu y?

    Dari: Dimas Kusuma
    Judul: Bls: [ekonomi-syariah] Kenapa Bank Syariah Lebih Mahal?
    Kepada: ekonomi-syariah@ yahoogroups. com
    Tanggal: Rabu, 14 April, 2010, 9:33 PM

    Assalamualikum, Wr,Wb
    Sungguh pertanyaan yang menarik dan menggelitik terkait isu cost di perbankan syariah lebih mahal. Memang kita mengakui bahwa cost di perbankan syariah lebih mahal mengingat aspek operasionalisasi dan nature yang berbeda dari konvensional bank, yaitu :
    1. Operasionalisasi perbankan syariah yang interest free based memberikan dampak pada bank syariah terlepas total dari kegamangan akan fluktuasi interest rate. Sehingga, bank syariah sebagai commercial parties yang juga mengharap keuntungan dari usahanya melakukan konpensasi dengan mematok setiap pinjaman dengan sistem fixed rate dimana dalam fixed rate cost itu sudah memasukkan unsur unanticipated future fluctuation.
    2. Perlu diingat bahwa Indonesia saat ini menerapkan dual banking system dimana tak bisa dipungkiri pula bahwa fluktuasi interest rate pada conventional banks akan memberikan pengaruh dan sekaligus dorongan pada Islamic Banks untuk menyesuaikan tingkat pengembalian imbal hasilnya. Oleh karena dalam perbankan Islam, setiap pembiayaan atau deposit yang ditawarkan tidak diizinkan (1) memberikan persentase imbal hasil di depan, bilapun ada adalah sebagai indicative rate, dan (2) tidak ada capital guarantaee pada deposito yang diinveskan, example, mudarabah investment account. Sehinggalah Islamic bank membebankan biaya modal yang tinggi pada setiap financing proposal dengan tujuan liquidity safeguard, dan commercial risk aversion.

    Pendek kata, pembebanan fees yang tinggi pada Islamic bank sesungguhnya adalah upaya untuk meminimalkan unsur-unsur gharar, riba, dan maysir pada praktik dan transaksi dalam sistem perbankan.

    Mohon maaf bila ada kesalahan dan khilaf
    wassalamualikum, wr,wb
    Dimas Kusuma

  61. Erwin Rakasi says:

    Semoga Sofwarenya bisa menjadi salah satu tulang punggung kemajuan BMT di Indonesia. amiin

    07/05/10
    Assalamu’alaikum Wr.Wb.,

    Sebagai bahan informasi bersama ini kami sampaikan peluang usaha melalui:

    PROGRAM KEMITRAAN PEMASARAN & LAYANAN HAJI UMROH
    (Jalinan Silaturahim Syariah)
    Dari PT. Hikmah Pusaka Perdana (Div.Mkt)PT.Gamal Hikmah Pusaka.
    (No. Ijin Umroh & Haji Plus: 557/thn.1996 & D/228).

    Manfaat:
    Insyaallah dengan DP Umroh (Rp.3,5jt) DP Haji Plus (Rp.4,5jt) Paket Keluarga (Rp.10jt),
    1. Niat untuk ke Baitullah terlaksana.
    2. Hak usaha pemasaran layanan Haji & Umroh dimiliki.
    3. Catatan:
    KHUSUS UNTUK PENGURUS LEMBAGA (Masjid, Pesantren, Panti Asuhan)
    PERUSAHAAN KAMI TIDAK MENSYARATKAN UANG MUKA (DP).

    Syarat:
    1. Punya niat ke Tanah Suci.
    2. Berminat mengembangkan usaha pemasaran Haji Umroh.
    Untuk permintaan informasi:
    1) Layanan presentasi.
    2) Formulir Pendaftaran/Registrasi.(terlampir)
    3) Brosure.(terlampir)
    4) Buku panduan/katalog hak usaha silaturahim syariah,

    Harap hubungi :
    • E-mail :layanan_info_hajiumroh@yahoo.co.id
    • YM : layanan_info_hajiumroh
    • FB : dukungukmindonesia
    • SMS : 021-23689503.
    • Hotline pimpinan perusahaan: 081213144555.

    Terbuka kesempatan untuk menjadi mitra usaha sebagai perwakilan / franchise di daerah..

    Sekian terimakasih & Insyaallah bermanfaat.

    Wassalam.
    Erwin Rakasi.
    PT. Hikmah Pusaka Perdana.
    Kantor Pusat:
    Jl. Samba No.20, Johar – Jakarta Pusat.
    Phone: 021-42873778 (hunting). Fax: 021-42873815
    http://www.hikmah-silaturahim.com
    (1978.79.80)

  62. Erwin Rakasi says:

    Semoga Sofwarenya bisa menjadi salah satu tulang punggung kemajuan BMT di Indonesia. amiin

    07/05/10
    Assalamu’alaikum Wr.Wb.,

    Sebagai bahan informasi bersama ini kami sampaikan peluang usaha melalui:

    PROGRAM KEMITRAAN PEMASARAN & LAYANAN HAJI UMROH
    (Jalinan Silaturahim Syariah)
    Dari PT. Hikmah Pusaka Perdana (Div.Mkt)PT.Gamal Hikmah Pusaka.
    (No. Ijin Umroh & Haji Plus: 557/thn.1996 & D/228).

    Manfaat:
    Insyaallah dengan DP Umroh (Rp.3,5jt) DP Haji Plus (Rp.4,5jt) Paket Keluarga (Rp.10jt),
    1. Niat untuk ke Baitullah terlaksana.
    2. Hak usaha pemasaran layanan Haji & Umroh dimiliki.
    3. Catatan:
    KHUSUS UNTUK PENGURUS LEMBAGA (Masjid, Pesantren, Panti Asuhan)
    PERUSAHAAN KAMI TIDAK MENSYARATKAN UANG MUKA (DP).

    Syarat:
    1. Punya niat ke Tanah Suci.
    2. Berminat mengembangkan usaha pemasaran Haji Umroh.
    Untuk permintaan informasi:
    1) Layanan presentasi.
    2) Formulir Pendaftaran/Registrasi.(terlampir)
    3) Brosure.(terlampir)
    4) Buku panduan/katalog hak usaha silaturahim syariah,

    Harap hubungi :
    • E-mail :layanan_info_hajiumroh@yahoo.co.id
    • YM : layanan_info_hajiumroh
    • FB : dukungukmindonesia
    • SMS : 021-23689503.
    • Hotline pimpinan perusahaan: 081213144555.

    Terbuka kesempatan untuk menjadi mitra usaha sebagai perwakilan / franchise di daerah..

    Sekian terimakasih & Insyaallah bermanfaat.

    Wassalam.
    Erwin Rakasi.
    PT. Hikmah Pusaka Perdana.
    Kantor Pusat:
    Jl. Samba No.20, Johar – Jakarta Pusat.
    Phone: 021-42873778 (hunting). Fax: 021-42873815
    http://www.hikmah-silaturahim.com
    (1978.79.80)

  63. arcalelomma says:

    nice design!= and greate news

  64. arcalelomma says:

    nice design!= and greate news

  65. John481 says:

    Very nice site!

  66. John481 says:

    Very nice site!

  67. blogg.no says:

    realy good information

  68. blogg.no says:

    realy good information

  69. Dea says:

    Mutiara Hadist:
    “Maukah aku beritahu amalanmu yang terbaik, yang paling tinggi dalam derajatmu, paling bersih di sisi Robbmu serta lebih baik dari menerima emas dan perak dan lebih baik bagimu daripada berperang dengan musuhmu yang kamu potong lehernya atau mereka memotong lehermu? Para sahabat lalu menjawab, “Ya.” Nabi Saw berkata,”Zikrullah.” (HR. Ahmad dan Ibnu Majah)

  70. Dea says:

    Mutiara Hadist:
    “Maukah aku beritahu amalanmu yang terbaik, yang paling tinggi dalam derajatmu, paling bersih di sisi Robbmu serta lebih baik dari menerima emas dan perak dan lebih baik bagimu daripada berperang dengan musuhmu yang kamu potong lehernya atau mereka memotong lehermu? Para sahabat lalu menjawab, “Ya.” Nabi Saw berkata,”Zikrullah.” (HR. Ahmad dan Ibnu Majah)

  71. deny says:

    saya mau nanya pak,apa bs program visual fox di onlionline kan??
    trimakasih pak
    BSP:Pada dasarnya, semua bahasa pemprogramanan merupakan interface penghubung antara software dengan end user, sehingga untuk dapat OL, maka diperlukan database yang dapat di remote, sehingga program visual foxpro dapat digunakan untuk pemprograman OL…!, semoga pertanyaan nya dapat terjawab…?

  72. deny says:

    saya mau nanya pak,apa bs program visual fox di onlionline kan??
    trimakasih pak
    BSP:Pada dasarnya, semua bahasa pemprogramanan merupakan interface penghubung antara software dengan end user, sehingga untuk dapat OL, maka diperlukan database yang dapat di remote, sehingga program visual foxpro dapat digunakan untuk pemprograman OL…!, semoga pertanyaan nya dapat terjawab…?

  73. Nurul Ikhsan says:

    Minta tolong apabila ada pengurus BMT Hikmah Bersama KP.Rambutan bernama Ahmad Taufik BSI,mohon dibantu untuk menghubungi kakaknya: Nurul Ikhsan di Tondasi Sulawesi Tenggara Indonesia.Terima kasih atas bantuannya!E-Mail:nurulikhsan42@yahoo.com;Kangaroosince_90@hotmail.com;nurul.nurulikhsan.ikhsan3@gmail.com;ikhsan_nurul@yahoo.co atau Face Book : Nurul Ikhsan PT.Maatschappij Jakarta.
    BSP :Semoga Segera Bertemu…

  74. Nurul Ikhsan says:

    Minta tolong apabila ada pengurus BMT Hikmah Bersama KP.Rambutan bernama Ahmad Taufik BSI,mohon dibantu untuk menghubungi kakaknya: Nurul Ikhsan di Tondasi Sulawesi Tenggara Indonesia.Terima kasih atas bantuannya!E-Mail:nurulikhsan42@yahoo.com;Kangaroosince_90@hotmail.com;nurul.nurulikhsan.ikhsan3@gmail.com;ikhsan_nurul@yahoo.co atau Face Book : Nurul Ikhsan PT.Maatschappij Jakarta.
    BSP :Semoga Segera Bertemu…

  75. Great article. Waiting for more.

  76. Great article. Waiting for more.

  77. Bidz says:

    Awesome post

  78. Bidz says:

    Awesome post

  79. kamagra3070 says:

    Sorry(( o Alternative treatments include intralesional steroid injections and/or cryosurgery, focal ultrasonography, photodynamic therapy,118,119,120,121 and surgery. For pruritus unresponsive to topical steroids, triamcinolone (Kenalog-10) may be injected locally at 1-cm grids. Surgery may occasionally be necessary to excise hyperplastic or fissured areas of lichen sclerosus unresponsive to medical therapy, but patients must realize that recurrence rates after excision are high. This applies even after skin grafting, when lichen sclerosus may recur in the grafted skin. Surgery is reserved for patients in whom biopsy has identified associated vulvar intraepithelial neoplasia or invasive SCC. In such cases, referral to a gynecologist oncologist is in order. When introital stenosis is causing symptoms, consultation with a plastic surgeon and vaginoplasty may be indicated.5,122,123,124 buy rumalaya buy rumalaya online HER-2/neu identifies patients with a poor prognosis. These patients are likely to respond to treatment with trastuzumab (Herceptin). buy zyrtec online zyrtec Ultrasonography 68-97% (palpable) 74-94% (palpable) 92% (palpable) Initial investigation for palpable lesions in women younger than 35 years buy prilosec buy prilosec Implants buy tenormin online tenormin o Depression buspar buspar o The diagnosis is one of exclusion after psoriasis, lichen sclerosus, lichen planus, and chronic eczematous dermatitis have been ruled out. doxazosin doxazosin To counteract the unplanned bleeding, a newer version of Seasonale (Seasonique) was developed. This new brand completely eliminates the hormone-free interval. Seasonique also has 84 active pills (30 mcg of ethinyl estradiol and 150 mcg of levonorgestrel) but is followed by 7 more active pills (10 mcg ethinyl estradiol) instead of the traditional placebo. Therefore, no hormone-free weeks occur. imodium imodium o Diagnosis is usually clinical. innopran xl innopran xl * Lentigo, lentiginosis, and benign vulvar melanosis buy xenical buy xenical * Mucous cysts: Treatment is accomplished by surgical excision. furosemide furosemide * Melanocytic nevus parlodel buy parlodel o Sexual and/or physical abuse hydrochlorothiazide buy hydrochlorothiazide A Tru-Cut needle, ideally 14-gauge, is used for core biopsy. Because of the fibrous nature of much breast tissue, adequate samples are best obtained using a spring-loaded firing device, such as the Biopty-Cut system. The procedure is often less painful than FNA despite the wider-bore needle. buy nolvadex nolvadex o These adhesions result from fusion of the labia minora and occur in 1.4% of prepubertal girls. The etiology is unknown. estrace estrace Diagnosis Primary Treatment Alternative Treatment buy coumadin buy coumadin online Inflammatory Diseases buy lynoral online buy lynoral online The latest form of female permanent sterilization is the Essure system. This form of sterilization prevents fertilization by interrupting the fallopian tubes; however, the Essure system does not require surgical incisions and can be performed with the patient under local anesthesia. It is performed hysteroscopically, and a microinsert is placed directly into the fallopian tubes. During the first 3 months after the procedure, the fallopian tube and the microinsert create a tissue barrier that prevents sperm from reaching the egg. After the 3-month period, patients must undergo a hysterosalpingogram to ensure placement. relafen buy relafen The transformation zone is a dynamic area, usually located on the ectocervix. At times, the distal edge of the transformation zone extends into the upper vagina. The transformation zone, by definition, is the area between the original squamocolumnar junction and the current squamocolumnar junction. The transformation zone is that portion of the cervix that originally was columnar epithelium and through a process of squamous metaplasia is now squamous epithelium. Squamous metaplasia occurs continuously; however, this process is most active during fetal development, around the time of menarche, and during pregnancy. Local hormonal changes, as reflected by vaginal pH, influence this process. reglan buy reglan Table 1. Accuracy of Breast Imaging Modalities buy topamax buy topamax o Diagnosis is made based on clinical findings showing monomorphous papules with a symmetric distribution. lioresal buy lioresal online Intrauterine Devices glucotrol xl buy glucotrol xl o Local recurrence after treatment is common.52 pulmicort pulmicort + Antiseptics – Hexachlorophene generic imitrex buy generic imitrex online o Skin swabs and patch testing are useful to exclude superimposed bacterial or fungal infections and allergic contact dermatitis, respectively. buy cialis soft tabs online cialis soft tabs The ECP mode is marketed as Preven. It consists of 2 pills, which each contain 0.5 mg of levonorgestrel and 100 mcg of ethinyl estradiol, ingested 12 hours apart for a total of 4 pills. The first dose should be taken within the first 72 hours after unprotected intercourse; however, studies demonstrate effectiveness if the pills are taken after that period. buy flovent buy flovent o A topical conjugated estrogen cream applied in a thin layer twice a day for 2-3 weeks, along with gentle traction, often leads to separation. buy kamasutra ribbed condoms buy kamasutra ribbed condoms The most common situation arises as the result of cervical cytological screening as part of a routine health maintenance evaluation. aceon buy aceon online o Chronic coccygeal pain buy speman online buy speman Scintigraphy 76-95% (palpable) buy vantin buy vantin online * Congenital malformations celexa celexa o Topical superpotent steroids twice a day can be prescribed for the control of local symptoms.20 accutane accutane o Visual inspection of the external genitalia buy cleocin gel online buy cleocin gel o Fox-Fordyce disease is an uncommon condition of the axillary and anogenital regions related to apocrine sweat duct occlusion and is typically exacerbated by factors that stimulate apocrine secretion.25 nexium buy nexium The diaphragm is a shallow latex cup with a spring mechanism in its rim to hold it in place in the vagina. Diaphragms are manufactured in various diameters. A pelvic examination and measurement of the diagonal length of the vaginal canal determines the correct diaphragm size. It is inserted before intercourse so that the posterior rim fits into the posterior fornix and the anterior rim is placed behind the pubic bone. Spermicidal cream or jelly is applied to the inside of the dome, which then covers the cervix. buy clomid buy clomid online o Vulvar involvement occurs, albeit rarely, with approximately 8 cases reported in the literature.22 cialis cialis 79% impalpable) Lesions larger than 1 cm and axilla assessment; may help predict drug resistance baclofen buy baclofen o Incidence increases with age, with a plateau in women aged 50-55 years. buy kamasutra contoured condoms buy kamasutra contoured condoms Excision biopsy lexapro lexapro Pain or discomfort is not usually a symptom of breast cancer. The clinician should be alert to symptoms of metastatic spread, such as the following: ampicillin buy ampicillin If new symptoms or signs suggestive of local or distant recurrence develop, special investigations may be indicated, including imaging, serologic, and biopsy evaluations covered in the previous sections. paroxetine paroxetine Intraoperative assessment of axillary samples helps to determine whether to continue on to a full axillary clearance during the same operation. Techniques include the following: generic keflex generic keflex Laparoscopic treatment of benign cystic teratomas of the ovaries has also been recommended (ie, laparoscopic ovarian cystectomy). In this procedure, in premenopausal women, the contralateral ovary is preserved and all attempts are made to excise simply the dermoid cyst itself, thereby leaving both ovaries in situ. Although the data regarding recurrence risk of dermoid tumors are severely limited, most clinicians favor ovarian conservation in premenopausal women, if surgically possible. In menopausal patients, a total hysterectomy and bilateral salpingo-oophorectomy are indicated, thus obviating the need for future gynecologic surgery. buy lamictal online lamictal o Reiter disease biaxin biaxin Clinical evaluation of the axilla for lymph node metastases is not particularly sensitive, although some use it to select patients for preoperative staging investigations. casodex buy casodex (90% axillary metastases) 100% buy mentax mentax o This condition is characterized by severe burning and pain with vestibular touch or attempted vaginal entry. Typically, it follows a chronic course and may show variable numbers of minute spots of vestibular erythema, ranging in diameter from 2-7 mm. Rarely, small ulcerations are detectable.59,77 viagra buy viagra * Seborrheic dermatitis buy kytril kytril Endometriosis viagra soft tabs buy viagra soft tabs online Prevention of ovulation is considered the dominant mechanism of action. Either estrogen or progesterone alone is capable of inhibiting both FSH and LH sufficiently to prevent ovulation. The combination of the 2 steroids creates a synergistic effect that greatly increases their antigonadotropic and ovulation-inhibitory effects. They also alter the consistency of cervical mucus, affect the endometrial lining, and alter tubal transport. buy generic motrin buy generic motrin online Workup and procedures buy altace altace o Clinical diagnosis necessitates histopathologic confirmation. buy trimox online buy trimox online Efficacy rhinocort rhinocort Acyclovir 200 mg PO 5 times/d for 7-10 d buy eurax eurax Hemangiomas buy ranitidine buy ranitidine o Bullous pemphigoid mobic mobic * Darier disease buy emsam emsam * Symptoms of hypercalcemia buy propranolol propranolol Cilley et al proposed another classification depending on the anatomic location of the defect.3 buy tentex royal tentex royal * Allergic contact dermatitis finpecia finpecia Pigmentary changes buy eulexin eulexin o Systemic treatment with tricyclic antidepressants or gabapentin may sometimes be helpful.28,79 cordarone cordarone 79% impalpable) Lesions larger than 1 cm and axilla assessment; may help predict drug resistance aldactone aldactone Blistering diseases alavert alavert Benign tumors, hamartomas, and cysts buy prazosin prazosin Disadvantages buy metoclopramide online buy metoclopramide o The differential diagnosis includes atopic dermatitis psoriasis, intertrigo, and tinea. accupril buy accupril online o The gross appearance can be confused with invasive carcinoma. buy sumycin sumycin * Pyoderma gangrenosum buy allopurinol allopurinol Efficacy zetia zetia * Allergic dermatitis buy dramamine buy dramamine

  80. kamagra3070 says:

    Sorry(( o Alternative treatments include intralesional steroid injections and/or cryosurgery, focal ultrasonography, photodynamic therapy,118,119,120,121 and surgery. For pruritus unresponsive to topical steroids, triamcinolone (Kenalog-10) may be injected locally at 1-cm grids. Surgery may occasionally be necessary to excise hyperplastic or fissured areas of lichen sclerosus unresponsive to medical therapy, but patients must realize that recurrence rates after excision are high. This applies even after skin grafting, when lichen sclerosus may recur in the grafted skin. Surgery is reserved for patients in whom biopsy has identified associated vulvar intraepithelial neoplasia or invasive SCC. In such cases, referral to a gynecologist oncologist is in order. When introital stenosis is causing symptoms, consultation with a plastic surgeon and vaginoplasty may be indicated.5,122,123,124 buy rumalaya buy rumalaya online HER-2/neu identifies patients with a poor prognosis. These patients are likely to respond to treatment with trastuzumab (Herceptin). buy zyrtec online zyrtec Ultrasonography 68-97% (palpable) 74-94% (palpable) 92% (palpable) Initial investigation for palpable lesions in women younger than 35 years buy prilosec buy prilosec Implants buy tenormin online tenormin o Depression buspar buspar o The diagnosis is one of exclusion after psoriasis, lichen sclerosus, lichen planus, and chronic eczematous dermatitis have been ruled out. doxazosin doxazosin To counteract the unplanned bleeding, a newer version of Seasonale (Seasonique) was developed. This new brand completely eliminates the hormone-free interval. Seasonique also has 84 active pills (30 mcg of ethinyl estradiol and 150 mcg of levonorgestrel) but is followed by 7 more active pills (10 mcg ethinyl estradiol) instead of the traditional placebo. Therefore, no hormone-free weeks occur. imodium imodium o Diagnosis is usually clinical. innopran xl innopran xl * Lentigo, lentiginosis, and benign vulvar melanosis buy xenical buy xenical * Mucous cysts: Treatment is accomplished by surgical excision. furosemide furosemide * Melanocytic nevus parlodel buy parlodel o Sexual and/or physical abuse hydrochlorothiazide buy hydrochlorothiazide A Tru-Cut needle, ideally 14-gauge, is used for core biopsy. Because of the fibrous nature of much breast tissue, adequate samples are best obtained using a spring-loaded firing device, such as the Biopty-Cut system. The procedure is often less painful than FNA despite the wider-bore needle. buy nolvadex nolvadex o These adhesions result from fusion of the labia minora and occur in 1.4% of prepubertal girls. The etiology is unknown. estrace estrace Diagnosis Primary Treatment Alternative Treatment buy coumadin buy coumadin online Inflammatory Diseases buy lynoral online buy lynoral online The latest form of female permanent sterilization is the Essure system. This form of sterilization prevents fertilization by interrupting the fallopian tubes; however, the Essure system does not require surgical incisions and can be performed with the patient under local anesthesia. It is performed hysteroscopically, and a microinsert is placed directly into the fallopian tubes. During the first 3 months after the procedure, the fallopian tube and the microinsert create a tissue barrier that prevents sperm from reaching the egg. After the 3-month period, patients must undergo a hysterosalpingogram to ensure placement. relafen buy relafen The transformation zone is a dynamic area, usually located on the ectocervix. At times, the distal edge of the transformation zone extends into the upper vagina. The transformation zone, by definition, is the area between the original squamocolumnar junction and the current squamocolumnar junction. The transformation zone is that portion of the cervix that originally was columnar epithelium and through a process of squamous metaplasia is now squamous epithelium. Squamous metaplasia occurs continuously; however, this process is most active during fetal development, around the time of menarche, and during pregnancy. Local hormonal changes, as reflected by vaginal pH, influence this process. reglan buy reglan Table 1. Accuracy of Breast Imaging Modalities buy topamax buy topamax o Diagnosis is made based on clinical findings showing monomorphous papules with a symmetric distribution. lioresal buy lioresal online Intrauterine Devices glucotrol xl buy glucotrol xl o Local recurrence after treatment is common.52 pulmicort pulmicort + Antiseptics – Hexachlorophene generic imitrex buy generic imitrex online o Skin swabs and patch testing are useful to exclude superimposed bacterial or fungal infections and allergic contact dermatitis, respectively. buy cialis soft tabs online cialis soft tabs The ECP mode is marketed as Preven. It consists of 2 pills, which each contain 0.5 mg of levonorgestrel and 100 mcg of ethinyl estradiol, ingested 12 hours apart for a total of 4 pills. The first dose should be taken within the first 72 hours after unprotected intercourse; however, studies demonstrate effectiveness if the pills are taken after that period. buy flovent buy flovent o A topical conjugated estrogen cream applied in a thin layer twice a day for 2-3 weeks, along with gentle traction, often leads to separation. buy kamasutra ribbed condoms buy kamasutra ribbed condoms The most common situation arises as the result of cervical cytological screening as part of a routine health maintenance evaluation. aceon buy aceon online o Chronic coccygeal pain buy speman online buy speman Scintigraphy 76-95% (palpable) buy vantin buy vantin online * Congenital malformations celexa celexa o Topical superpotent steroids twice a day can be prescribed for the control of local symptoms.20 accutane accutane o Visual inspection of the external genitalia buy cleocin gel online buy cleocin gel o Fox-Fordyce disease is an uncommon condition of the axillary and anogenital regions related to apocrine sweat duct occlusion and is typically exacerbated by factors that stimulate apocrine secretion.25 nexium buy nexium The diaphragm is a shallow latex cup with a spring mechanism in its rim to hold it in place in the vagina. Diaphragms are manufactured in various diameters. A pelvic examination and measurement of the diagonal length of the vaginal canal determines the correct diaphragm size. It is inserted before intercourse so that the posterior rim fits into the posterior fornix and the anterior rim is placed behind the pubic bone. Spermicidal cream or jelly is applied to the inside of the dome, which then covers the cervix. buy clomid buy clomid online o Vulvar involvement occurs, albeit rarely, with approximately 8 cases reported in the literature.22 cialis cialis 79% impalpable) Lesions larger than 1 cm and axilla assessment; may help predict drug resistance baclofen buy baclofen o Incidence increases with age, with a plateau in women aged 50-55 years. buy kamasutra contoured condoms buy kamasutra contoured condoms Excision biopsy lexapro lexapro Pain or discomfort is not usually a symptom of breast cancer. The clinician should be alert to symptoms of metastatic spread, such as the following: ampicillin buy ampicillin If new symptoms or signs suggestive of local or distant recurrence develop, special investigations may be indicated, including imaging, serologic, and biopsy evaluations covered in the previous sections. paroxetine paroxetine Intraoperative assessment of axillary samples helps to determine whether to continue on to a full axillary clearance during the same operation. Techniques include the following: generic keflex generic keflex Laparoscopic treatment of benign cystic teratomas of the ovaries has also been recommended (ie, laparoscopic ovarian cystectomy). In this procedure, in premenopausal women, the contralateral ovary is preserved and all attempts are made to excise simply the dermoid cyst itself, thereby leaving both ovaries in situ. Although the data regarding recurrence risk of dermoid tumors are severely limited, most clinicians favor ovarian conservation in premenopausal women, if surgically possible. In menopausal patients, a total hysterectomy and bilateral salpingo-oophorectomy are indicated, thus obviating the need for future gynecologic surgery. buy lamictal online lamictal o Reiter disease biaxin biaxin Clinical evaluation of the axilla for lymph node metastases is not particularly sensitive, although some use it to select patients for preoperative staging investigations. casodex buy casodex (90% axillary metastases) 100% buy mentax mentax o This condition is characterized by severe burning and pain with vestibular touch or attempted vaginal entry. Typically, it follows a chronic course and may show variable numbers of minute spots of vestibular erythema, ranging in diameter from 2-7 mm. Rarely, small ulcerations are detectable.59,77 viagra buy viagra * Seborrheic dermatitis buy kytril kytril Endometriosis viagra soft tabs buy viagra soft tabs online Prevention of ovulation is considered the dominant mechanism of action. Either estrogen or progesterone alone is capable of inhibiting both FSH and LH sufficiently to prevent ovulation. The combination of the 2 steroids creates a synergistic effect that greatly increases their antigonadotropic and ovulation-inhibitory effects. They also alter the consistency of cervical mucus, affect the endometrial lining, and alter tubal transport. buy generic motrin buy generic motrin online Workup and procedures buy altace altace o Clinical diagnosis necessitates histopathologic confirmation. buy trimox online buy trimox online Efficacy rhinocort rhinocort Acyclovir 200 mg PO 5 times/d for 7-10 d buy eurax eurax Hemangiomas buy ranitidine buy ranitidine o Bullous pemphigoid mobic mobic * Darier disease buy emsam emsam * Symptoms of hypercalcemia buy propranolol propranolol Cilley et al proposed another classification depending on the anatomic location of the defect.3 buy tentex royal tentex royal * Allergic contact dermatitis finpecia finpecia Pigmentary changes buy eulexin eulexin o Systemic treatment with tricyclic antidepressants or gabapentin may sometimes be helpful.28,79 cordarone cordarone 79% impalpable) Lesions larger than 1 cm and axilla assessment; may help predict drug resistance aldactone aldactone Blistering diseases alavert alavert Benign tumors, hamartomas, and cysts buy prazosin prazosin Disadvantages buy metoclopramide online buy metoclopramide o The differential diagnosis includes atopic dermatitis psoriasis, intertrigo, and tinea. accupril buy accupril online o The gross appearance can be confused with invasive carcinoma. buy sumycin sumycin * Pyoderma gangrenosum buy allopurinol allopurinol Efficacy zetia zetia * Allergic dermatitis buy dramamine buy dramamine

  81. RitorMaliks says:

    Hello. And Bye.

  82. RitorMaliks says:

    Hello. And Bye.

  83. zcancerx says:

    Hey,A lot of thanks for all of your efforts on this blog. Betty enjoys making time for research and it’s really obvious why. I notice all concerning the lively manner you deliver precious items on your web blog and therefore boost response from some others on that subject matter plus my girl is actually understanding a whole lot. Have fun with the rest of the year. You’re the one doing a pretty cool job.

  84. zcancerx says:

    Hey,A lot of thanks for all of your efforts on this blog. Betty enjoys making time for research and it’s really obvious why. I notice all concerning the lively manner you deliver precious items on your web blog and therefore boost response from some others on that subject matter plus my girl is actually understanding a whole lot. Have fun with the rest of the year. You’re the one doing a pretty cool job.

  85. I’m impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the difficulty is one thing that not enough people are talking intelligently about. I’m very joyful that I stumbled across this in my seek for something regarding this.

  86. I’m impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the difficulty is one thing that not enough people are talking intelligently about. I’m very joyful that I stumbled across this in my seek for something regarding this.

  87. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to seek out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that is wanted on the web, someone with slightly originality. useful job for bringing something new to the web!

  88. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to seek out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that is wanted on the web, someone with slightly originality. useful job for bringing something new to the web!

  89. CieAura says:

    Howdy There. I found the website using google. This is a very well created posting. I will be sure to save this and come back to learn additional of the useful information. Thanks regarding this write-up. I’ll definitely return ..

  90. CieAura says:

    Howdy There. I found the website using google. This is a very well created posting. I will be sure to save this and come back to learn additional of the useful information. Thanks regarding this write-up. I’ll definitely return ..

  91. Pretty good write-up. I just stumbled upon the blog plus wished to express that I have really loved browsing the blogs. In any case I will end up being opting-in to the rss feed plus We hope you publish again very soon .

  92. Pretty good write-up. I just stumbled upon the blog plus wished to express that I have really loved browsing the blogs. In any case I will end up being opting-in to the rss feed plus We hope you publish again very soon .

  93. im a serial reader, buy tramadol online, [url=”http://www.man-stuff.co.uk/forum/viewtopic.php?f=12&t=283162″]buy tramadol online[/url], http://www.man-stuff.co.uk/forum/viewtopic.php?f=12&t=283162 buy tramadol online, :-))),

  94. im a serial reader, buy tramadol online, [url=”http://www.man-stuff.co.uk/forum/viewtopic.php?f=12&t=283162″]buy tramadol online[/url], http://www.man-stuff.co.uk/forum/viewtopic.php?f=12&t=283162 buy tramadol online, :-))),

  95. lcanceri says:

    Light-Intelligent Creation

    Hey,I enjoy you because of all of the work on this blog. Gloria take interest in getting into research and it’s obvious why. We all notice all relating to the lively form you make simple things by means of the blog and recommend contribution from other individuals about this area of interest while our favorite daughter is in fact understanding a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a good jobBling Jewelry Pink Suede Breast Cancer Awareness Survivor Affirmation Bracelet

    http://www.amicasofia.it/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=116950
    http://ant-market.com/webboard/index.php?topic=2948.new#new
    http://bbs.bjcs.gov.cn/phpBB3/././././././././././././././././././memberlist.php?mode=viewprofile&u=9021
    http://www.allthingspurple.my/?p=199#comment-65644
    http://bbs.jiuliangroup.com/viewthread.php?tid=57436&extra=page%3D1

  96. lcanceri says:

    Light-Intelligent Creation

    Hey,I enjoy you because of all of the work on this blog. Gloria take interest in getting into research and it’s obvious why. We all notice all relating to the lively form you make simple things by means of the blog and recommend contribution from other individuals about this area of interest while our favorite daughter is in fact understanding a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a good jobBling Jewelry Pink Suede Breast Cancer Awareness Survivor Affirmation Bracelet

    http://www.amicasofia.it/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=116950
    http://ant-market.com/webboard/index.php?topic=2948.new#new
    http://bbs.bjcs.gov.cn/phpBB3/././././././././././././././././././memberlist.php?mode=viewprofile&u=9021
    http://www.allthingspurple.my/?p=199#comment-65644
    http://bbs.jiuliangroup.com/viewthread.php?tid=57436&extra=page%3D1

  97. Interesting article i totally agree with other commenters. Keep writing

  98. Interesting article i totally agree with other commenters. Keep writing

  99. Interesting post i totally agree with the other comments. Keep us posting !!

  100. Interesting post i totally agree with the other comments. Keep us posting !!

  101. Wazir says:

    Ass. Jzkmllah infonya. kami bmt di pelosok desa Prov. Lampung. Maju terus. smoga ekonomi syariah jaya di Indonesia.
    BSP: wa salam, kami siap support untuk keperluan software bmt nya, salam sukses
    CONTACT US:
    Phone : 0511 – 7514143
    Hand Phone : 0812 51386016
    Hand Phone : 0878 14664083

  102. Wazir says:

    Ass. Jzkmllah infonya. kami bmt di pelosok desa Prov. Lampung. Maju terus. smoga ekonomi syariah jaya di Indonesia.
    BSP: wa salam, kami siap support untuk keperluan software bmt nya, salam sukses
    CONTACT US:
    Phone : 0511 – 7514143
    Hand Phone : 0812 51386016
    Hand Phone : 0878 14664083

  103. Only want to say your post is remarkable. The clarity in your post is merely magnificent and i can assume you are an specialist on this matter. Well with your agreement allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the good work.

  104. Only want to say your post is remarkable. The clarity in your post is merely magnificent and i can assume you are an specialist on this matter. Well with your agreement allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the good work.

  105. I’d come to see eye to eye with you on this. Which is not something I usually do! I love reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  106. I’d come to see eye to eye with you on this. Which is not something I usually do! I love reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  107. AllonsStar says:

    Hello. And Bye.

  108. AllonsStar says:

    Hello. And Bye.

  109. Hi webmaster, commenters and everybody else !!! The weblog was absolutely fantastic! Plenty of excellent info and inspiration, both of which we all need!b Keep ’em coming… you all do such a wonderful career at such Concepts… cannot tell you how a lot I, for a single appreciate all you do!

  110. Hi webmaster, commenters and everybody else !!! The weblog was absolutely fantastic! Plenty of excellent info and inspiration, both of which we all need!b Keep ’em coming… you all do such a wonderful career at such Concepts… cannot tell you how a lot I, for a single appreciate all you do!

  111. You have some honest ideas here. I done a research on the issue and discovered most peoples will agree with your blog. After that early period, the Beatles evolved considerably over the years.

  112. You have some honest ideas here. I done a research on the issue and discovered most peoples will agree with your blog. After that early period, the Beatles evolved considerably over the years.

  113. web design says:

    Thanks for your blog post on this site. One thing I would also love to comment on is the fact while you just think of developing a website for yourself, the probability is that you think of the web page having all the bells and whistles that happen to be flash movies, stunning graphics, plus ultimate audios in working. But the matter which is unknown to you is the fact that these elements actually damage the prospects because of the fact what appears attractive on the surface hurts the search engine rankings.

  114. web design says:

    Thanks for your blog post on this site. One thing I would also love to comment on is the fact while you just think of developing a website for yourself, the probability is that you think of the web page having all the bells and whistles that happen to be flash movies, stunning graphics, plus ultimate audios in working. But the matter which is unknown to you is the fact that these elements actually damage the prospects because of the fact what appears attractive on the surface hurts the search engine rankings.

  115. Dude, great article. Can you give me your email address. There is something I would like to ask you. Thanks bastian Fernow

  116. Dude, great article. Can you give me your email address. There is something I would like to ask you. Thanks bastian Fernow

  117. Great Theme, where did you find it? please let me know. My email: lagan471@hotmail.com

  118. Great Theme, where did you find it? please let me know. My email: lagan471@hotmail.com

  119. carpets says:

    nice article thanks for the info very helpful

  120. carpets says:

    nice article thanks for the info very helpful

  121. Alma Hubbert says:

    Hi buddy, very informative post. Please keep them coming. Thanks, one Kuni

  122. Alma Hubbert says:

    Hi buddy, very informative post. Please keep them coming. Thanks, one Kuni

  123. I agree with your details , fantastic post.

  124. I agree with your details , fantastic post.

  125. Cool story it is surely. My teacher has been searching for this info

  126. Cool story it is surely. My teacher has been searching for this info

  127. The post was really intereseting! =] You should keep on posting more info Ill check back often!!!

  128. The post was really intereseting! =] You should keep on posting more info Ill check back often!!!

  129. carpet says:

    great article very informative will be back again to visit soon

  130. carpet says:

    great article very informative will be back again to visit soon

  131. bed frames says:

    very nice post, i actually love this website, keep on it

  132. bed frames says:

    very nice post, i actually love this website, keep on it

  133. Alveo says:

    Very Interesting Blog! Thank You For Thi Information!

  134. Alveo says:

    Very Interesting Blog! Thank You For Thi Information!

  135. ZopayFepvoF says:

    You certainly have some agreeable opinions and views. Your blog provides a fresh look at the subject.

  136. ZopayFepvoF says:

    You certainly have some agreeable opinions and views. Your blog provides a fresh look at the subject.

  137. thanks… I bookmarked your blog. Will check back often! :)

  138. thanks… I bookmarked your blog. Will check back often! :)

  139. It’s hard to seek out knowledgeable people on this matter, but you sound like you know what you’re speaking about! Thanks

  140. It’s hard to seek out knowledgeable people on this matter, but you sound like you know what you’re speaking about! Thanks

  141. Rhonda Duree says:

    I was very pleased to find this net-site.I wished to thanks to your time for this glorious read!! I definitely having fun with every little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

  142. Rhonda Duree says:

    I was very pleased to find this net-site.I wished to thanks to your time for this glorious read!! I definitely having fun with every little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

  143. link for you on my blog here http://www.conveyancingquotes.info/?page_id=9 , Simply wanna input that you have a very decent internet site , I the design it really stands out.

  144. link for you on my blog here http://www.conveyancingquotes.info/?page_id=9 , Simply wanna input that you have a very decent internet site , I the design it really stands out.

  145. Many thanks for getting some time to discuss this, I feel strongly about it and adore understanding much more with this topic. If doable, as you acquire expertise, can you mind updating your blog with far more info? It’s extremely helpful to me

  146. Many thanks for getting some time to discuss this, I feel strongly about it and adore understanding much more with this topic. If doable, as you acquire expertise, can you mind updating your blog with far more info? It’s extremely helpful to me

  147. Great content. I found your Blog on Google. Not sure how you got it ranked so high but nice job.

  148. Great content. I found your Blog on Google. Not sure how you got it ranked so high but nice job.

  149. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  150. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  151. hang hieu says:

    Ever considered adding some differing viewpoints to your article? I think it might enhance everyone’s understanding.

  152. hang hieu says:

    Ever considered adding some differing viewpoints to your article? I think it might enhance everyone’s understanding.

  153. Your blog is pretty nice.

  154. Your blog is pretty nice.

  155. pajamas says:

    Man I like this comment and it was so fabulous and I am definetly going to bookmark it. I Have to say the Superb analysis this article has is trully remarkable.Who goes that extra mile these days? Well Done :) Just another tip you shouldget a Translator Application for your Worldwide Audience .

  156. pajamas says:

    Man I like this comment and it was so fabulous and I am definetly going to bookmark it. I Have to say the Superb analysis this article has is trully remarkable.Who goes that extra mile these days? Well Done :) Just another tip you shouldget a Translator Application for your Worldwide Audience .

  157. This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting information in your blog. From the volume of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the good work.

  158. This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting information in your blog. From the volume of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the good work.

  159. internet television

  160. internet television

  161. Diety says:

    Thank You For This Blog, was added to my bookmarks.

  162. Diety says:

    Thank You For This Blog, was added to my bookmarks.

  163. InfoCentral is an innovative Software Development Company driven by customer satisfaction. By using proven technologies with industry best practices, InfoCentral is able to offer robust retail management and ERP solutions that will improve your bottom line. As your integrated software solution partner, we will provide you with long lasting benefits.

  164. InfoCentral is an innovative Software Development Company driven by customer satisfaction. By using proven technologies with industry best practices, InfoCentral is able to offer robust retail management and ERP solutions that will improve your bottom line. As your integrated software solution partner, we will provide you with long lasting benefits.

  165. antique says:

    I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

  166. antique says:

    I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

  167. I am exact thankful to you someone is concerned posting such stuff.This really help me lot.I extraordinarily respect your work.

  168. I am exact thankful to you someone is concerned posting such stuff.This really help me lot.I extraordinarily respect your work.

  169. modes says:

    This requires a little detective work in the form of tapping the wall with a hammer
    [url=http://www.modesignn.com].[/url]

  170. modes says:

    This requires a little detective work in the form of tapping the wall with a hammer
    [url=http://www.modesignn.com].[/url]

  171. I was trying to find this. Thanks a lot.

  172. I was trying to find this. Thanks a lot.

  173. I are already surfing online additional than 3 hrs right now, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is fairly truly worth sufficient for me. In my view, if all site proprietors and bloggers created fantastic content material when you did, the internet will be a lot additional beneficial than ever before prior to.

  174. I are already surfing online additional than 3 hrs right now, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is fairly truly worth sufficient for me. In my view, if all site proprietors and bloggers created fantastic content material when you did, the internet will be a lot additional beneficial than ever before prior to.

  175. I feel like you could probably teach a class on how to make a great blog. This is fantastic! I have to say, what really got me was your design. You certainly know how to make your blog more than just a rant about an issue. Youve made it possible for people to connect. Good for you, because not that many people know what theyre doing.

  176. I feel like you could probably teach a class on how to make a great blog. This is fantastic! I have to say, what really got me was your design. You certainly know how to make your blog more than just a rant about an issue. Youve made it possible for people to connect. Good for you, because not that many people know what theyre doing.

  177. Cyclopean, I deliver already bookmarked your this page…Now I don’t compel ought to reasonably time in place of deliver assign to but by means of reading beginning part I must say…it was a stubborn start ..

  178. Cyclopean, I deliver already bookmarked your this page…Now I don’t compel ought to reasonably time in place of deliver assign to but by means of reading beginning part I must say…it was a stubborn start ..

  179. In the past few years Pepsi has been known for manufacturing and distributing strangely flavored versions of their famous Pepsi soda. They’ve gone clear, white, clear, red, and now they’re going blue with Pepsi blue.

  180. In the past few years Pepsi has been known for manufacturing and distributing strangely flavored versions of their famous Pepsi soda. They’ve gone clear, white, clear, red, and now they’re going blue with Pepsi blue.

  181. This post is a pretty interesting and it was a well presented writing style. This was definitely worth checking out! Thanks for sharing.

  182. This post is a pretty interesting and it was a well presented writing style. This was definitely worth checking out! Thanks for sharing.

  183. This was actually an attention-grabbing topic, I’m very fortunate to have the ability to come to your weblog and I’ll bookmark this web page in order that I could come back one other time.

  184. This was actually an attention-grabbing topic, I’m very fortunate to have the ability to come to your weblog and I’ll bookmark this web page in order that I could come back one other time.

  185. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain nice factors in features also.

  186. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain nice factors in features also.

  187. Great story once again. I am looking forward for your next post=)

  188. Great story once again. I am looking forward for your next post=)

  189. I wonder if some of this content might have been stolen, it’s found everywhere on the web and other peoples websites, unless you’re the content’s author?

  190. I wonder if some of this content might have been stolen, it’s found everywhere on the web and other peoples websites, unless you’re the content’s author?

  191. I just wanted to let you know that I think your blog is really good and you have some really good posts.

  192. I just wanted to let you know that I think your blog is really good and you have some really good posts.

  193. Wow, that looks so gifted!Dialect mayhap you from changed your point not too extensive ago? Largely because I could contain sworn it was not the same the antecedent patch I was here…unless I am pensive of a bizarre net site.

  194. Wow, that looks so gifted!Dialect mayhap you from changed your point not too extensive ago? Largely because I could contain sworn it was not the same the antecedent patch I was here…unless I am pensive of a bizarre net site.

  195. Very nice post, I surely love this site, keep it up.

  196. Very nice post, I surely love this site, keep it up.

  197. TERA CD Key says:

    Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  198. TERA CD Key says:

    Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  199. Great info it is actually. I’ve been searching for this update.

  200. Great info it is actually. I’ve been searching for this update.

  201. great, what a nice blog

  202. great, what a nice blog

  203. aman says:

    Assalamu’alaykum wrwb
    Semakin mantab ja kawan, semoga sukses selalu dan dalam kridhoan Allah selalu, amien….
    BSP:Aaamiin… Mana link nya?

  204. aman says:

    Assalamu’alaykum wrwb
    Semakin mantab ja kawan, semoga sukses selalu dan dalam kridhoan Allah selalu, amien….
    BSP:Aaamiin… Mana link nya?

  205. sme jogja says:

    check out our product at http://www.smejogja.blogspot.com , we sell handycraft from yogyakarta with cheaper price. Our product are directly taken from the small craftsmen.
    By buying our product you help to improve small craftsmen’s welfare..thank you

  206. sme jogja says:

    check out our product at http://www.smejogja.blogspot.com , we sell handycraft from yogyakarta with cheaper price. Our product are directly taken from the small craftsmen.
    By buying our product you help to improve small craftsmen’s welfare..thank you

  207. I agree with your Tamu “AULIA SOFTWARE” PAK KOPSYAH TERPADU, superb post.

  208. I agree with your Tamu “AULIA SOFTWARE” PAK KOPSYAH TERPADU, superb post.

  209. I agree with your Tamu “AULIA SOFTWARE” PAK KOPSYAH TERPADU, fantastic post.

  210. I agree with your Tamu “AULIA SOFTWARE” PAK KOPSYAH TERPADU, fantastic post.

  211. Wow and wow! Thank you! I always wished to write in my site something like that.

  212. Wow and wow! Thank you! I always wished to write in my site something like that.

  213. Really interesting post, it was really enjoyable!

  214. Really interesting post, it was really enjoyable!

  215. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

  216. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

  217. movies 2011 says:

    I was looking for this info. Can i link this article on my site? Webmaster of movies 2011 site.

  218. movies 2011 says:

    I was looking for this info. Can i link this article on my site? Webmaster of movies 2011 site.

  219. Tool Sets says:

    Found this on Bing and I’m glad I did. Amazing article.

  220. Tool Sets says:

    Found this on Bing and I’m glad I did. Amazing article.

  221. mahdi says:

    Pak Rahmadi.

    terimakasih atas pelayanannya.
    siang dan malam tetap on.

    Mahdi(BMT Muhtadin)

    BSP: sama sama, salam sukses…

  222. mahdi says:

    Pak Rahmadi.

    terimakasih atas pelayanannya.
    siang dan malam tetap on.

    Mahdi(BMT Muhtadin)

    BSP: sama sama, salam sukses…

  223. mahdi says:

    Bos

    trims atas pelayanannya
    ke depan tenaganya ttp km btuhkan

    Mahdi(BMT Muhtadin)

    BSP: sama sama, salam sukses…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *